loader

O Nas

DOM-MAK specjalizuje się w produkcji makaronów JAJECZNYCH WAŁKOWANYCH, produktowanych ze świeżych kurzych jaj, które w swoim smaku odzwierciedlają makaron wyrabiany domową metodą.

Pierwszym głównym produktem Firmy był makaron rosołowy zwany "krajanką 4-jajeczną", który dzięki swojej wysokiej jakości, unikatowemu smakowi oraz jak najlepszym opiniom konsumentów stał się produktem sztandarowym marki. Doświadczenie i ukierunkowanie na potrzeby naszych konsumentów pozwoliło firmie rozwijać się i wprowadzać na rynek nowe formy makaronu. Jakość naszych produków zawdzięczamy głównie użytym składnikom. Staramy się aby zastosowane surowce były jak najwyższej jakości.

Nasze makarony cieszą się ogromnym zaufaniem konsumentów. Od początku istnienia firmy zdobyliśmy liczne grono stałych klientów, któro z każdym rokiem się powiększa. Świadczą o tym zarówno zdobyte nagrody i wyróżnienia przyznane naszej firmie, jak również duża ilość telefonów oraz e-maili, które otrzymujemy od naszych zadowolonych klientów.

Proces Produkcji

W procesie produkcji WYKORZYSTUJEMY najwyższej jakości mąkę z polskich zbóż oraz prawdziwe świeże jaja kurze, które wybijane są każdego dnia. Do produkcji makaronu NIE WYKORZYSTUJEMY jaj pasteryzowanych ani jaj w proszku, dzięki czemu oferowane przez nas produkty posiadają wysoką jakość oraz wyśmienite walory smakowe.

Nasza Historia

2015
 
 

Nowe produkty

2015 r. do naszej oferty wprowadziliśmy nowe rodzaje makaronu: "gniazda", "wstążka" oraz "makaron ze świeżych jaj przepiórczych".

2014
 
 

Nowa linia produkcyjna

2014 r. dzięki wsparciu z Unii Europejskiej unowocześniliśmy zakład modernizując naszą linię produkcyjną makaronu.

1999
 
 

Powstanie

Początki powstania wytwórni makaronu domowego DOM-MAK sięgają 1999 roku. Historia Firmy związana jest z osobą Jerzego Dąbrowskiego, który w branży makaronowej pracuje od 1990 roku.